INFORMATIE

Op de hoek van het winkelcentrum Amsterdamse Poort en aan de voet van de Amsterdam ArenA Boulevard verrijst de nieuwe woontoren ‘The Frame Building’.

The Frame Building is een omvangrijke locatietransformatie van een leegstaand, verouderd kantoorgebouw naar een duurzaam woongebouw met in totaal 213 huurappartementen. Op de plaats van het oude ING hoofdkantoor zal The Frame Building verrijzen. De bouw is in de zomer van 2021 gestart en de verwachte oplevering van The Frame Building zal in het 2e kwartaal van 2023 zijn. The Frame Building zal in totaal 213 huurwoningen omvatten, waarvan 69 sociale huurwoningen, 37 woningen in het middenhuur segment en 107 vrije sector huurwoningen. De appartementen variëren in grootte van 26 m2 tot en met 102 m2 .

Toekomstige bewoners van The Frame Building wonen gasloos en de appartementen worden aangesloten op het stadsverwarmingsnetwerk van Amsterdam. In de entree van het gebouw komt een pakketservice waar de bewoners hun postpakketten kunnen laten bezorgen of retourzenden in beveiligde pakketlockers. Bewoners worden direct op de hoogte gesteld wanneer pakketten worden afgeleverd en pikken het pakketje op wanneer het hen uitkomt. De bewoners kunnen gebruik maken van ruime inpandige fietsenstallingen en van een wasserette met professionele was- en droogautomaten. Op het dak van het appartementencomplex komt een gemeenschappelijk dakterras voor de bewoners.

UNIEK IN THE FRAME BUILDING, SCHRIJF JE ALVAST IN

Het complex is gemakkelijk bereikbaar en ligt centraal in de deelgemeente Amsterdam-Zuidoost op loopafstand van het openbaar vervoer en het winkelcentrum Amsterdamse Poort. In de omgeving van The Frame Building is een uitgebreid winkelaanbod voor alle dagelijkse benodigdheden en gezellige horecagelegenheden. Het Nelson Mandelapark ligt om de hoek en met de fiets is ook het Gaasperpark en Gaasperplas zijn binnen enkele minuten met de fiets te bereiken.

De ligging van The Frame Building direct naast belangrijke openbaar vervoersknooppunten zoals station Amsterdam Bijlmer ArenA en diverse fietsroutes – in combinatie met de grote fietsenstalling met maar liefst 430 plaatsen in de plint van het gebouw – stimuleert duurzaam reizen met openbaar vervoer en de fiets. Op 5 minuten loopafstand vanaf The Frame Building ligt het trein- en metrostation Amsterdam Bijlmer ArenA en sta je met het openbaar vervoer binnen 15 minuten op belangrijke plaatsen als de Amsterdamse Zuidas, Amsterdam-Centraal en de luchthaven Schiphol. Met de gunstige ligging van The Frame Building zijn de snelwegen A2, A9 en A10 met de auto binnen enkele minuten te bereiken.

Uniek aan The Frame Building is dat het project Turn-Key wordt opgeleverd met een hoogwaardige afwerking aan de binnen- én buitenkant. Zo zijn alle ramen van de woningen voorzien van zonwerend HR++ isolatieglas, zijn de binnenwanden goed afgewerkt, zijn alle woningen uitgerust met een Bruynzeel keuken met diverse inbouwapparatuur en is ieder appartement voorzien van een pvc- of houten vloer.

Ben jij binnenkort de nieuwe bewoner van The Frame Building? Schrijf je nu in om op de hoogte te worden gehouden van start verhuur!